Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار اصفهان گفت: اگر فکر اساسی در خصوص الگوی کشت، الگوی بهره‌برداری از منابع آبی و استفاده درست از پساب صورت نگیرد در ۵۰ سال آینده میزان ورودی آب به سد زاینده‌رود به صفر خواهد رسید. ۰۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۰ استانها اصفهان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، محسن مهرعلیزاده در نخستین جلسه با مجمع نمایندگان استان اظهار داشت: ابتدای حضور من در سمت استانداری اصفهان، تصویب بودجه سال 97، مشکلات اساسی استان در حوزه آب و تاخیر در پرداخت حقوق بازنشستگان همراه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این راستا تلاش کردیم تدابیر لازم برای حل این مشکلات اندیشیده شود و بودجه خوبی برای استان به تصویب برسد.

استاندار اصفهان با بیان اینکه برخی از شهرستان‌ها با حضور سرپرست فرمانداری اداره می‌شوند، تصریح کرد: ابتدا تلاش کردیم که مدیران و معاونان استانداری استقرار کامل داشته باشند سپس اقدام به انتخاب فرمانداران کنیم که در این خصوص فرماندار یکی از شهرستان‌ها انتخاب شده است.

وی با اشاره به تشکیل ستاد احیای زاینده‌رود، گفت: هدف از ایجاد این ستاد نبود مرکز مشخص و منسجم برای پیگیری مصوبات شورای‌عالی آب و دیگر مصوبات در این زمینه است، از این رو امیدواریم با طراحی که صورت می‌گیرد بتوانیم مسائل را با سرعت بیشتری پیگیری کنیم.

تشکیل دفتر نمایندگان استان در استانداری اصفهان

مهرعلیزاده از تشکیل دفتر نمایندگان استان در استانداری خبر داد و بیان کرد: هدف از تشکیل این دفتر ایجاد ارتباط و تعامل با نمایندگان مجلس شورای اسلامی و برقراری پل ارتباطی بین استانداری، مجلس و تعامل دو سویه جهت رفع مشکلات استان اصفهان و نیز هم‌فکری و پیگیری مشترک پروژه‌ها و موضوعات دارای اولویت در سطح استان و ملی و برگزاری جلسات مشترک جهت حل مشکلات حوزه‌های انتخابیه و استان در این دفتر صورت است.

وی با اشاره به گزارش مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان اصفهان در خصوص وضعیت هیدرولوژیکی و بیلان آبی استان گفت: براساس آمار 46 سال پیش، ورودی آب به سد زاینده‌رود 10 میلیارد و 700 میلیون مترمکعب بوده است که در حال حاضر به 1050 میلیون مترمکعب رسیده و براساس بارش‌ها امسال احتمال می‌رود که ورودی سد به 900 میلیون متر مکعب برسد.

استاندار اصفهان ادامه داد: اگر فکر اساسی در خصوص الگوی کشت، الگوی بهره‌برداری از منابع آبی و استفاده درست از پساب صورت نگیرد در 50 سال آینده این میزان ورودی آب به صفر خواهد رسید.

وی با تأکید بر اینکه باید توقعات بی‌ملاحظه ولی همراه با راه حل اعلام شود، بیان کرد: نمایندگان باید در چارچوب کارها همراهی و هم‌سویی داشته باشند و در جهت دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب و در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی با تکیه بر امکانات موجود و از بین بردن سرمایه‌گریزی با تمام انرژی اقدام کنند.

مهرعلیزاده با بیان اینکه برای بازکردن راه سرمایه‌گذاری در استان وقت خواهم گذاشت، تصریح کرد: اگر تا 4 سال آینده 40 پروژه توسط بخش خصوصی اجرایی شود بسیاری از مشکلات برطرف خواهد شد و اگر برای این بخش وقت کافی گذاشته شود نتایج ارزشمندی خواهد داشت.

خشکسالی و خسارت کشاورزان را با تمام وجود پیگیری می‌کنیم

وی با  بیان اینکه درخصوص خشکسالی و خسارات کشاورزان غرب و شرق برای مدیریت استان تفاوتی نخواهد داشت، اظهار داشت: با تمام وجود این مسائل را پیگیری می‌کنیم تا با تعامل و عدالت کامل و رعایت تمام مصوبات بتوانیم مشکلات آبی استان را حل کنیم.

در ادامه این جلسه علی مقدس‌زاده، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان به تشریح بودجه 97 استان با تاکید بر تملک دارایی و سرمایه‌ای پرداخت و افزود: در سال 96 بودجه عمرانی استانی 900 میلیارد تومان، ملی – استانی 200 میلیارد تومان و بودجه اعتبارات ملی یکهزار میلیارد تومان بوده است که 60 درصد این اعتبارات تحقق یافته است.

وی بودجه امسال را با 34 درصد کاهش، 1600 میلیارد تومان اعلام و تصریحح کرد: دولت در بودجه سال 97 به صورت واقعی‌تر بودجه را اختصاص داده است تا فاصله زیادی که بین تخصیص بودجه و بودجه مصوب در سال‌های گذشته وجود داشته ایجاد نشود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان بیان کرد: 68 هزار میلیارد تومان فرصت سرمایه‌گذاری برای استفاده از سایر منابع غیردولتی نیز برای سال 97 پیش بینی شده است و امیدواریم که با هماهنگی و همکاری نمایندگان و دیگر مدیران بتوانیم بیشترین سهم را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه منابع مالی دولت محدود است و همین امر سبب شده است که پروژه‌های عمرانی در زمان بهنگام اجرایی نشود، خاطرنشان کرد: براساس تأکید استاندار اصفهان باید بر روی استفاده از بخش خصوصی متمرکز شویم و با منابع مالی غیر خصوصی به صورت داخلی و فاینانس خارجی بتوانیم پروژه‌های عمرانی را به انجام برسانیم.

انتهای پیام/

R41346/P1486/S6,51/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۱۷۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: میزان تفکیک از مبدا بخش پسماند در سال‌های قبل کاهش پیدا کرده بود، اما در سه سال قبل با اقدامات ویژه‌ای که در این زمینه صورت گرفت، عدد آن به بالای ۱۰ درصد رسید.

سیدامیر سامع در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: از مهم‌ترین دستاوردهای کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان در سه سال اخیر، تدوین منشوری در دوره ششم شورای اسلامی شهر بود که طبق آن نقاط مهم شهر که باید به آن‌ها پرداخته شود، مشخص شد.

وی با بیان اینکه معاونت خدمات شهری یکی از ارگان‌هایی است که حدود ۱۰ کسب‌کار را مدیریت می‌کند، افزود: این معاونت باید در بخش‌های مختلف به شهروندان خدمت‌رسانی کند که این خدمات شامل ساماندهی فضای سبز، زیباسازی شهر، ساماندهی مشاغل شهر، مدیریت پسماند، آتش‌نشانی و ایمنی و مدیریت بحران است.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: کمیسیون سلامت محیط زیست با همکاری معاونت خدمات شهری از سه سال پیش ۲۲ بند را به‌عنوان اولویت اصلی عملکرد خود قرار داد و سعی کرد آن‌ها را دنبال کند، البته در ارزیابی سال جاری مشخص شد، برنامه‌هایی که برای هر حوزه برنامه‌ریزی شده بود، به‌طور کامل انجام شده است.

سامع با بیان اینکه یکی از دستاوردهای این سه سال، پیشبرد عملکرد طبق برنامه مشخص شده است، ادامه داد: این کمیسیون با همکاری معاونت خدمات شهری با یک شاخص و برنامه مشخص به فعالیت خود پرداختند و رعایت نظم در این مسیر یک موفقیت بزرگ محسوب می‌شود.

وی با اشاره به سازماندهی فضای سبز اصفهان خاطر نشان کرد: افزایش سرانه فضای سبز یکی دیگر از دستاوردهای کمیسیون سلامت محیط زیست خدمات شهری شورای اسلامی است، البته در این کلان شهر اقدامات خوبی صورت گرفته است و فضای سبز هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی افزایش پیدا کرده است، اما سختی کار این کمیسیون با افزایش ساخت‌وسازها، محدود شدن فضای شهر، کمبود آب، خشکی زاینده‌رود بیشتر شده است.

از مجموع حدود ۹۰۰ تن پسماندی که تولید می‌شود، بیش از ۱۰۰ تن در مبدا تفکیک می‌شود

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به مدیریت پسماند اضافه کرد: در این بخش باید اقداماتی از جمله توجه به موضوع کاهش تولید پسماند، اجتناب از تولید، تفکیک از مبدا، استفاده مجدد و تبدیل به ماده و انرژی مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان کرد: میزان تفکیک از مبدا بخش پسماند در سال‌های قبل کاهش پیدا کرده بود، اما در سه سال قبل با اقدامات ویژه‌ای که در این زمینه صورت گرفت، عدد آن به بالای ۱۰ درصد رسید.

سامع گفت: از مجموع حدود ۹۰۰ تن پسماندی که تولید می‌شود، بیش از ۱۰۰ تن در مبدا، بعضی در چرخه‌های دیگر و بعضی توسط موارد غیر رسمی تفکیک می‌شود و پسماندهای تفکیک شده در کارخانه‌های مختلف استفاده می‌شود؛ به‌طور مثال کاغذ آن برای کارخانه کاغذسازی، پلاستیک برای کارخانه‌های پلاستیک استفاده می‌شود.

وی بیان کرد: در حوزه تبدیل به ماده و انرژی، ۱۰ تن پیرولیز در چند سال پیش و ۱۰ تن نیز در سال گذشته راه‌اندازی شد که این اقدام برای تبدیل مواد پلاستیکی به فرآورده سوخت است، در این مورد ما نیازمند کارخانه هاضم و زباله‌سوز هستیم که امیدواریم قرارداد آن به‌زودی با بخش خصوصی منعقد شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به بازیافت دو هزار تن پسماند ساختمانی ادامه داد: قرارداد این موضوع منعقد شده است و سرمایه‌گذار آن حدود دو هزار تن پسماندی که در حاشیه شهر جمع‌آوردی شده و گردو غبار ایجاد کرده بود را بازیافت کرده است.

وی با اشاره به حوزه شیرابه اضافه کرد: این حوزه نیز با همکاری شرکت دانش‌بنیان آغاز به‌کار کرده است و حدود دو ماه دیگر اقدامات خود را به روش بیولوژیکی آغاز می‌کند.

سامع گفت: سامانه اصپاک یکی از دستاوردهای مهم است که شهروندان می‌توانند با بهره‌وری از آن به جمع‌آوری زباله بپردازند.

وی گفت: اعضای شورا تصمیم دارند تا آخرین روزی که خدمت‌رسان مردم هستند، با سرعت و دقت به امور شهر بپردازند و هیچ کار نیمه تمامی باقی نماند و تمام فعالیت‌ها در یک نظم خاصی به دوره بعد تحویل داده شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان اضافه کرد: کار در شورای اسلامی شهر محل پذیرفتن و تفکر است، پذیرفتن این مسئولیت بسیار سخت نیازمند تجربه دقت و نظم در فعالیت است.

کد خبر 748053

دیگر خبرها

  • ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان اصفهان
  • کاهش ورودی به دانشگاه فرهنگیان یک ابرچالش است
  • (عکس) زاینده رود، سی و سه پل و پل خواجو؛ سال ۱۹۲۷
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • آخرین جزئیات خسارت بارش‌ها در اصفهان / کدام محورهای استان مسدود است؟
  • ورودی کاشان از آزادراه امیرکبیر بازگشایی شد
  • پالایش نفت اصفهان به لیگ برتر فوتسال صعود کرد
  • تخلیه ناشی از آبگرفتگی‌ منازل و معابر شهری اصفهان با ۱۰۰ تیم عملیاتی
  • آماده‌سازی ۲۵ پارکینگ موتورسیکلت درمحدوده بازار اصفهان
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان