Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار اصفهان گفت: بر اساس آمار ۴۶ سال پیش، ورودی آب به سد زاینده‌رود ۱۰ میلیارد و ۷۰۰ میلیون متر مکعب بوده است و براساس بارش‌ها امسال احتمال می‌رود که ورودی سد به ۹۰۰ میلیون متر مکعب برسد، اگر فکر اساسی صورت نگیرد در ۵۰ سال آینده این میزان ورودی آب به صفر خواهد رسید.

به گزارش ایمنا، به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری اصفهان، محسن مهرعلیزاده در اولین جلسه مجمع نمایندگان استان اصفهان به میزبانی استانداری اصفهان، اظهار داشت: ابتدای حضور بنده در سمت استانداری اصفهان با تصویب بودجه سال ۹۷ و مشکلات اساسی استان در حوزه آب و تاخیر در پرداخت حقوق بازنشستگان همراه بود و تلاش شد که در این مدت تدابیر لازم برای حل این مشکلات اندیشیده شود و با همکاری مدیران ذیربط تلاش شد که بودجه خوبی برای استان به تصویب برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برخی از شهرستان‌ها با حضور سرپرست فرمانداری اداره می‌شود، افزود: تلاش کردیم که در ابتدا مدیران و معاونین استانداری استقرار کامل داشته باشند و سپس اقدام به انتخاب فرمانداران کنیم و در این رابطه فرماندار یک شهرستان انتخاب شده است و در حال حاضر در زمانی قرار گرفته‌ایم که می‌توانیم در مورد اینگونه مسائل پیگیری‌های لازم را داشته باشیم و کارها را به نحو مطلوب به انجام برسانیم.

استاندار اصفهان با معرفی «محمدعلی شجاعی» به عنوان معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استان اصفهان، «علی مقدس‌زاده» به عنوان معاون هماهنگی امور عمرانی و همچنین مدیرکل حوزه استاندار و دستار ویژه و مشاورین جدید خود، اظهار داشت: تلاش شد که در این انتصابات افرادی به خدمت گرفته شوند که سابقه فعالیت در سطح ملی و کلان داشته باشند تا کارها و پیگیری‌ها با سرعت بیشتری انجام شود.

وی با اشاره به تشکیل ستاد احیای زاینده رود، اظهارداشت : با توجه به اشراف کامل «محمدعلی طرفه» به مسائل آب استان، او به عنوان مسؤول هماهنگی این ستاد معرفی شده است.

مهرعلیزاده هدف از ایجاد این ستاد را نبود مرکز مشخص و منسجم برای پیگیری مصوبات شورای عالی آب و دیگر مصوبات در این زمینه عنوان و تاکید کرد: امیدواریم با طراحی که صورت می‌گیرد بتوانیم مسائل را با سرعت بیشتری پیگیری کنیم.

وی از تشکیل دفتر نمایندگان استان در استانداری خبر داد و افزود: هدف از تشکیل این دفتر ایجاد ارتباط و تعامل با نمایندگان مجلس شورای اسلامی و برقراری پل ارتباطی بین استانداری و مجلس و تعامل دو سویه جهت رفع مشکلات استان اصفهان، خواهد بود و بررسی درخواست‌ها، پیشنهادات و انتقادات نمایندگان در مورد حوزه‌های انتخابیه و پیگیری از ادارات استانی و اعلام نتیجه به نمایندگان و همچنین هم‌فکری و پیگیری مشترک پروژه‌ها و موضوعات دارای اولویت در سطح استان و ملی و برگزاری جلسات مشترک جهت حل مشکلات حوزه‌های انتخابیه و استان در این دفتر صورت خواهد گرفت.

استاندار اصفهان در ادامه جلسه با اشاره به گزارش مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان در خصوص وضعیت هیدرولوژیکی و بیلان آبی استان، بیان داشت: بر اساس آمار ۴۶ سال پیش، ورودی آب به سد زاینده رود ۱۰ میلیارد و ۷۰۰ میلیون متر مکعب بوده است که در حال حاضر به ۱۰۵۰ میلیون متر مکعب رسیده و براساس بارش‌ها امسال احتمال می‌رود که ورودی سد به ۹۰۰ میلیون متر مکعب برسد و اگر فکر اساسی در خصوص الگوی کشت، الگوی بهره‌برداری از منابع آبی، استفاده درست از پساب و ... صورت نگیرد در ۵۰ سال آینده این میزان به ورودی آب به صفر خواهد رسید.

وی با تاکید بر اینکه باید توقعات بی‌ملاحظه ولی همراه با راه‌حل اعلام شود، تصریح کرد: نمایندگان باید در چارچوب کارها همراهی و همسویی داشته باشند و باید در جهت دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی با تکیه بر امکانات موجود و از بین بردن سرمایه‌گریزی با تمام انرژی اقدام کنیم.

مهرعلیزاده با بیان اینکه برای بازکردن راه سرمایه‌گذاری در استان وقت خواهم گذاشت، افزود: اگر تا ۴ سال آینده ۴۰ پروژه توسط بخش خصوصی اجرایی شود بسیاری از مشکلات برطرف خواهد شد و اگر برای این بخش وقت کافی گذاشته شود نتایج ارزشمندی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه ایده‌ها باید به شکل مشخص به ویژه در زمینه سرمایه‌گذاری‌های داخل استانی ارائه شود، مطرح کرد: تدوین استراتژی، برنامه‌ریزی طراحی و اجرا و پیگیری ایده‌ها با مدیریت استان خواهد بود و اگر در این مسیر نیازمند مصوبات قانونی بودیم از مجلس شورای اسلامی کمک خواهیم گرفت.

استاندار اصفهان به سفرهای شهرستانی اشاره کرد و افزود: باید برنامه‌ریزی صورت گیرد که جلسات مجمع نمایندگان استان با سفرهای استاندار تلفیق شود و تلاش خواهیم کرد که به صورت هفتگی یا دو هفته یکبار با سفر به شهرستان‌های مختلف مشکلات را بررسی و مرتفع کنیم.

وی اظهارداشت: در خصوص خشکسالی و خسارات کشاورزان غرب و شرق برای مدیریت استان تفاوتی نخواهند داشت و با تمام وجود انرژی خواهیم گذاشت و پیگیری می‌کنیم و با تعامل و عدالت کامل و رعایت تمام مصوبات بتوانیم مشکلات آبی استان را برطرف کنیم.

مهرعلیزاده با بیان اینکه همه مشکلات استان ناشی از بروکراسی زائد اداری است، اذعان کرد: مدیران باید از سقف اختیارات خود برای حل مشکلات مردم استفاده کنند و این امر نیازمند فرهنگ سازی است.

وی بر رشد متوازن در استان تاکید کرد و افزود: امیدوارم که وضعیت بگونه‌ای شود که در شأن مردم باشد و با تفویض اختیاری که در استانداری و دستگاه‌ها صورت می‌گیرد مشکلات شهرستان‌ها سریع‌تر حل شود.

استاندار اصفهان با بیان اینکه در انتخاب مدیران ملاک کاری بودن، حتی‌المقدور جوان و پرانرژی بودن را لحاظ خواهد کرد، خاطر نشان کرد: بدون توجه به گرایش‌های سیاسی همکاران خود را انتخاب خواهم کرد و در این راستا شعار کار کار و کار را مدنظر خواهم گرفت.

حجت‌الاسلام موسوی لارگانی رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان نیز در این جلسه اظهار داشت: امیدواریم که با حضور استاندار جدید اصفهان تحولی مطلوب در استان صورت گیرد و با همت ایشان مشکلات مرتفع شود.

وی با بیان اینکه برخی از مشکلات مطرح شده توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی به سوء مدیریت و بروکراسی اداری در استان باز می‌گردد، یادآور شد: خشکسالی کل استان را درگیر و به کل استان خسارت وارد کرده و نباید در این خصوص بخشی‌نگری داشته باشیم و در این راستا باید مصوبات شورای عالی آب با جدیت پیگیری شود.

 لارگانی در این نشست تصریح کرد که اگر مشکلات خشکسالی جدی گرفته نشود، ما نمایندگان استان، دسته جمعی استعفا می‌کنیم.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۱۷۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرده‌برداری از تابلوی نامگذاری بلوار ورودی دانشگاه آزاد اصفهان به نام دکتر فروغی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به مناسبت روز معلم، آیین بزرگداشت و تجلیل از پروفسور احمدعلی فروغی ابری موسس و بنیانگذار دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، پیام نجفی رئیس دانشگاه آزاد استان اصفهان، محمد نورصالحی رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان و دیگر مسئولان استانی و شهری برگزار شد.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: حضورم را در این روز بزرگ و تجلیل از بزرگمرد عرصه علم، مغتنم می‌شمارم و این روز را گرامی می‌دارم و باید بگویم نامگذاری بلوار ورودی دانشگاه به نام دکتر فروغی، کوچک‌ترین تقدیری است که می‌شود از این استاد عزیز داشت.

محمد نورصالحی افزود: دانشگاه آزاد واحد اصفهان (خوراسگان) که از برکت‌های جمهوری اسلامی در این شهر است، حاصل عمر دکتر فروغی است و اگر اهتمام ایشان نبود این مرکز علمی به این بالندگی نمی‌رسید.

وی تصریح کرد: دکتر فروغی به مانند کسی که خشت خشت این دانشگاه را بنا کرده باشد، به این دانشگاه تعلق خاطر داشت و با دانشجویان مانند پدر برخورد می‌کرد و همواره نگران آنها و پیگیر مشکلات‌شان بود.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان بیان کرد: به عنوان رییس شورای اسلامی شهر اصفهان به نشانه تقدیر از مقام علم و عالم و به ویژه دکتر فروغی ابری، وظیفه خود دانستم در بزرگداشت مردی که در تمام عمرش در راه علم قدم برداشت شرکت کنم و قدرشناس زحماتش باشیم.

محمد باقری معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در توصیف پروفسور فروغی اظهار کرد: من هرچه از دکتر فروغی که به عنوان یک پدر در این دانشگاه زحمت کشیدند، بگویم، کم گفته ام و در خاطرم هست که ایشان چه زحماتی در همراهی با همه اقسام و بخش‌های دانشگاه از جمله بسیج دانشجویی داشتند. آن زمان که افتخار خدمت در دوران دانشجویی در بسیج دانشجویی را داشتم و اهتمام این بزرگمرد در خاکسپاری شهدای گمنام دانشگاه باعث شد که این دانشگاه در خاکسپاری شهدا پیشرو باشد.

پس از آن، آیین نامگذاری بلوار ورودی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان به نام دکتر احمدعلی فروغی اجرا و از تابلوی جدید آن به نام این استاد فرهیخته پرده‌برداری شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در توصیف موسس و بنیانگذار دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان اظهار کرد: ایشان در بنای این نهاد علم، زحمات بسیاری کشیدند و آقای دکتر فروغی عزیز و همه همکارانشان که خالصانه این سنگ بنا را گذاشتند، نزد خداوند مأجور و عزیز هستند.

دکتر محمدمهدی طهرانچی افزود: بر اساس فرمایش الهی، اگر در تاسیس بنایی تقوا نباشد، رشدی حاصل نخواهد شد و یکی از دلایل درخشش این دانشگاه، نیت خالص بانیان آن در احیای علم است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان برای تصویب دو فوریتی نامگذاری بلوار ورودی دانشگاه آزاد واحد اصفهان به نام پروفسور فروغی قدردانی کرد و ادامه داد: خداوند به ما توصیه کرده که شاکر نعمت وجود عالمان باشیم.

دکتر طهرانچی، پیام نجفی را خلف صالح پروفسور فروغی خطاب کرد و گفت: این مسئله از افتخارات ما و دانشگاه آزاد است. دانشگاه آزاد این افتخار را دارد که ذیل سایه نظام ولایت انجام خدمت کند؛ دانشگاه آزاد برای مردم و از مردم است و بابت حمایت‌های شورای شهر اصفهان تشکر می‌کنم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان اصفهان
  • کاهش ورودی به دانشگاه فرهنگیان یک ابرچالش است
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • ورودی کاشان از آزادراه امیرکبیر بازگشایی شد
  • بررسي مسائل و مشکلات محله تخت استاد يزد
  • آماده‌سازی ۲۵ پارکینگ موتورسیکلت درمحدوده بازار اصفهان
  • قانون مدیریت یکپارچه شهری توسط مجلس پیگیری شود
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • پرده‌برداری از تابلوی نامگذاری بلوار ورودی دانشگاه آزاد اصفهان
  • پرده‌برداری از تابلوی نامگذاری بلوار ورودی دانشگاه آزاد اصفهان به نام دکتر فروغی