Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،محسن مهرعلیزاده در نخستین جلسه با مجمع نمایندگان استان اظهار داشت: ابتدای حضور من در سمت استانداری اصفهان، تصویب بودجه سال 97، مشکلات اساسی استان در حوزه آب و تاخیر در پرداخت حقوق بازنشستگان همراه بود.

وی افزود: در این راستا تلاش کردیم تدابیر لازم برای حل این مشکلات اندیشیده شود و بودجه خوبی برای استان به تصویب برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار اصفهان با بیان اینکه برخی از شهرستان‌ها با حضور سرپرست فرمانداری اداره می‌شوند، تصریح کرد: ابتدا تلاش کردیم که مدیران و معاونان استانداری استقرار کامل داشته باشند سپس اقدام به انتخاب فرمانداران کنیم که در این خصوص فرماندار یکی از شهرستان‌ها انتخاب شده است.

وی با اشاره به تشکیل ستاد احیای زاینده‌رود، گفت: هدف از ایجاد این ستاد نبود مرکز مشخص و منسجم برای پیگیری مصوبات شورای‌عالی آب و دیگر مصوبات در این زمینه است، از این رو امیدواریم با طراحی که صورت می‌گیرد بتوانیم مسائل را با سرعت بیشتری پیگیری کنیم.

مهرعلیزاده از تشکیل دفتر نمایندگان استان در استانداری خبر داد و بیان کرد: هدف از تشکیل این دفتر ایجاد ارتباط و تعامل با نمایندگان مجلس شورای اسلامی و برقراری پل ارتباطی بین استانداری، مجلس و تعامل دو سویه جهت رفع مشکلات استان اصفهان و نیز هم‌فکری و پیگیری مشترک پروژه‌ها و موضوعات دارای اولویت در سطح استان و ملی و برگزاری جلسات مشترک جهت حل مشکلات حوزه‌های انتخابیه و استان در این دفتر صورت است.

وی با اشاره به گزارش مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان اصفهان در خصوص وضعیت هیدرولوژیکی و بیلان آبی استان گفت: براساس آمار 46 سال پیش، ورودی آب به سد زاینده‌رود 10 میلیارد و 700 میلیون مترمکعب بوده است که در حال حاضر به 1050 میلیون مترمکعب رسیده و براساس بارش‌ها امسال احتمال می‌رود که ورودی سد به 900 میلیون متر مکعب برسد.

استاندار اصفهان ادامه داد: اگر فکر اساسی در خصوص الگوی کشت، الگوی بهره‌برداری از منابع آبی و استفاده درست از پساب صورت نگیرد در 50 سال آینده این میزان ورودی آب به صفر خواهد رسید.

وی با تأکید بر اینکه باید توقعات بی‌ملاحظه ولی همراه با راه حل اعلام شود، بیان کرد: نمایندگان باید در چارچوب کارها همراهی و هم‌سویی داشته باشند و در جهت دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب و در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی با تکیه بر امکانات موجود و از بین بردن سرمایه‌گریزی با تمام انرژی اقدام کنند.

مهرعلیزاده با بیان اینکه برای بازکردن راه سرمایه‌گذاری در استان وقت خواهم گذاشت، تصریح کرد: اگر تا 4 سال آینده 40 پروژه توسط بخش خصوصی اجرایی شود بسیاری از مشکلات برطرف خواهد شد و اگر برای این بخش وقت کافی گذاشته شود نتایج ارزشمندی خواهد داشت.

وی با  بیان اینکه درخصوص خشکسالی و خسارات کشاورزان غرب و شرق برای مدیریت استان تفاوتی نخواهد داشت، اظهار داشت: با تمام وجود این مسائل را پیگیری می‌کنیم تا با تعامل و عدالت کامل و رعایت تمام مصوبات بتوانیم مشکلات آبی استان را حل کنیم.

در ادامه این جلسه علی مقدس‌زاده، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان به تشریح بودجه 97 استان با تاکید بر تملک دارایی و سرمایه‌ای پرداخت و افزود: در سال 96 بودجه عمرانی استانی 900 میلیارد تومان، ملی – استانی 200 میلیارد تومان و بودجه اعتبارات ملی یکهزار میلیارد تومان بوده است که 60 درصد این اعتبارات تحقق یافته است.

وی بودجه امسال را با 34 درصد کاهش، 1600 میلیارد تومان اعلام و تصریحح کرد: دولت در بودجه سال 97 به صورت واقعی‌تر بودجه را اختصاص داده است تا فاصله زیادی که بین تخصیص بودجه و بودجه مصوب در سال‌های گذشته وجود داشته ایجاد نشود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان بیان کرد: 68 هزار میلیارد تومان فرصت سرمایه‌گذاری برای استفاده از سایر منابع غیردولتی نیز برای سال 97 پیش بینی شده است و امیدواریم که با هماهنگی و همکاری نمایندگان و دیگر مدیران بتوانیم بیشترین سهم را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه منابع مالی دولت محدود است و همین امر سبب شده است که پروژه‌های عمرانی در زمان بهنگام اجرایی نشود، خاطرنشان کرد: براساس تأکید استاندار اصفهان باید بر روی استفاده از بخش خصوصی متمرکز شویم و با منابع مالی غیر خصوصی به صورت داخلی و فاینانس خارجی بتوانیم پروژه‌های عمرانی را به انجام برسانیم.

 

انتهای پیام/م

 

برگزاری جلسه  مجمع نمایندگان استان اصفهان با حضور استاندار

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۱۹۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مراسم روز ملی شوراها/ ۱۰ درصد شهرهای استان اصفهان بدون شهردار اداره می‌شوند

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری اصفهان از برگزاری مراسم روز ملی شوراها در هجدهم اردیبهشت سال جاری خبر داد و گفت: قرار است مراسم گرامیداشت روز شوراها در اردوگاه شیخ بهایی شهر گلدشت برگزار شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدمهدی فردوسی امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت _ در همایش رؤسای شوراهای اسلامی استان اصفهان اظهار کرد: در کنار دولت تنها نهادی که می‌تواند لوایحی را به مجلس پیشنهاد کند شورای عالی استان‌ها در سطح کشور است.

وی افزود: شهرداری‌ها با مشکلاتی مواجه هستند و باید بیش از ۳۷۰ وظیفه محوله را با شرایط مالی دشوار پیگیری کنند، بنابراین باید به سمت پیشنهاد لوایحی برای رفع مشکلات اساسی شهرداری‌ها بروید که ارزشمند است.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری اصفهان ادامه داد: بودجه کل شهرداری استان اصفهان در سال ۱۴۰۰ به میزان ۱۲,۰۰۰ میلیارد تومان، سال ۱۴۰۱ به میزان ۱۸,۰۰۰ میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۲ به میزان ۳۰,۰۰۰ میلیارد تومان بوده است و فقط بودجه ارزش افزوده‌ای که به شهرداری استان پرداخت شده است، سال ۱۴۰۰ به میزان ۳,۵۰۰ میلیارد تومان، سال ۱۴۰۱ به میزان ۶,۵۰۰ میلیارد تومان و سال ۱۴۰۲ به میزان ۹ هزار میلیارد تومان بوده است؛ لذا طبق محاسبات انجام شده در ۱۱۳ شهر استان به جز اصفهان در یک سال ۵۵.۸ و در یک سال دیگر ۴۷.۶ درصد از بودجه فقط از محل ارزش افزوده به این شهرداری‌ها پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه واگذاری ماشین‌آلات کشاورزی در دو سال گذشته بی‌سابقه بوده است، گفت: در این مدت بیش از ۳۵۰ ماشین‌آلات کشاورزی به شهرستان‌ها داده شده است؛ استان اصفهان ۱۱۴ شهر و بیش از ۹۰۰ روستا دارد و به این استان در حوزه قیر در سال ۱۴۰۰، میزان ۶۴۰ ماشین ۲۳ تنی قیر، در سال ۱۴۰۱ به میزان ۹۵۲ ماشین و در سال ۱۴۰۲ به میزان ۴۶۸ ماشین ۲۳ تنی قیر اختصاص پیدا کرده است که به همه شهرهای کوچک سه ماشین و به شهرهای بزرگ تا ۱۰ ماشین قیر هم اختصاص پیدا کرده است و در مجموع حدود ۲۶۱۸ ماشین ۲۳ تنی تحویل شهرها شده است.

فردوسی ادامه داد: دولت از محل منابع مختلف همچون ماده ۳۹ و ۵۸ بیش از نیمی از درآمد شهرداری‌ها را تأمین کرده است، البته ثبات مدیریتی یکی از وظایف شوراهای شهرستان‌ها است که با نظارت بر عملکرد شورا و حل مسائل بین شوراها و بخش‌ها انجام می‌شود؛ در دوره قبل ۲۹ شهردار در سال آخر و در دوره قبل تر آن ۲۵ شهردار تغییر کردند، در همین مدت کوتاه هفت شهر شهردار ندارند و ۱۰ درصد شهرها بدون شهردار اداره می‌شوند که لازم است در حوزه ثبات مدیریتی کار شود.

وی از برگزاری مراسم روز ملی شوراها در روز هجدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: به‌دلیل تعدد مسائل و مناسبت‌های متنوع در این هفته و نیز بلاتکلیفی برنامه وزارت کشور، گرامیداشت این روز به هفته آینده موکول شد و قرار است این مراسم در اردوگاه شیخ بهایی شهر گلدشت برگزار شود.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری اصفهان با بیان اینکه قرار است شوراهای برتر استان در این مراسم معرفی شوند، ادامه داد: اولین نامه انتخاب شورای برتر از تیرماه تاکنون چندین بار ارسال شده و از میان ۲۸ شهرستان ۱۹ شهرستان به ما جواب دادند؛ در نهایت سه شورای شهر برتر انتخاب و در مراسم موارد آن اعلام می‌شود.

کد خبر 750029

دیگر خبرها

  • بهره وری غیر اصولی آب مشکلات آینده را بیشتر می‌کند
  • ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان اصفهان
  • کاهش ورودی به دانشگاه فرهنگیان یک ابرچالش است
  • (عکس) زاینده رود، سی و سه پل و پل خواجو؛ سال ۱۹۲۷
  • ورودی کاشان از آزادراه امیرکبیر بازگشایی شد
  • پالایش نفت اصفهان به لیگ برتر فوتسال صعود کرد
  • آماده‌سازی ۲۵ پارکینگ موتورسیکلت درمحدوده بازار اصفهان
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • مشکلات شهرستان‌های استان روی میز وزیر کشور
  • برگزاری مراسم روز ملی شوراها/ ۱۰ درصد شهرهای استان اصفهان بدون شهردار اداره می‌شوند