Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس آخرین آمار اعلام شده توسط دفتر مطالعات پایه منابع آب میزان کل وردی آب به سدهای کشور پنج درصد کاهش یافته و از ۲۰.۶ میلیارد متر مکعب در سال گذشته به ۱۹.۵۸ میلیارد متر مکعب در بازه زمانی ابتدای سال جاری تا کنون رسیده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، بر اساس آخرین آمار اعلام شده توسط دفتر مطالعات پایه منابع آب، از ابتدای سال آبی تا تاریخ (بیستم فروردین‌ماه) میزان کل خروجی سدهای کشور ۱۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۵ میلیارد متر مکعب بوده و نسبت به سال گذشته ۲۹ درصد کاهش یافته است. در مدت زمان مشابه سال گذشته میزان کل خروجی سدهای کشور ۱۸.۴۶ میلیارد متر مکعب بوده است.

براین اساس میزان کل وردی آب به سدهای کشور پنج درصد کاهش یافته و از ۲۰.۶ میلیارد متر مکعب در سال گذشته به ۱۹.۵۸ میلیارد متر مکعب در بازه زمانی ابتدای سال جاری تا کنون رسیده است.

همچنین حجم فعلی آب موجود در مخازن ۲۵.۷۱ میلیارد متر مکعب است که در سال گذشته ۲۹.۴۸ میلیارد متر مکعب بوده و کاهش ۱۳ درصدی را ثبت کرده است. با توجه به اینکه ظرفیت کل مخازن سدها ۵۰.۵ میلیارد متر مکعب است اکنون درصد پرشدگی سدها به ۵۱ درصد رسیده است.

همچنین براساس این گزارش، موجودی مخزن ۱۴ سد در کشور کاهش داشته که از این بین می‌توان به کاهش ۴۱ درصدی حجم سد سفیدرود در گیلان، کاهش ۸۱ درصدی حجم سد چاه نیمه ۴ در استان سیستان و بلوچستان و کاهش ۳۸ درصدی حجم مجموع سدهای پنج گانه تهران اشاره کرد.

گفتنی است حجم آب دو سد استقلال و شمیل و نیان در استان هرمزگان بیش از ۷۵ درصد رشد داشته است.

سدهای خراسان رضوی کاهش ۳۶ درصدی و خراسان شمالی کاهش ۲۵ درصدی دارد. همچنین در حوضه قمرود سد گلپایگان کوچری شاهد کاهش ۳۰ درصدی سد مخازن و در سد پانزده خرداد حجم مخازن ۱۸ درصد کاهش یافته است و در استان سیستان و بلوچستان در سد چاه نیمه یک و دو و چاه نیمه چهار به ترتیب با کاهش ۵۵ و ۸۱ درصدی حجم مخازن مواجه هستیم. علاوه بر این در سد سفیدرود گیلان نیز وضعیت مخزن نشان دهنده کاهش ۴۱ درصدی است.

در استان مرکزی نیز سد کمال صالح ۲۳ درصد کاهش و در استان فارس سد سلمان فارسی ۱۱ درصد و در استان بوشهر سد رئیسعلی دلواری ۱۰ درصد کاهش حجم مخزن را تجربه می‌کند. در این میان ۱۳ سد حوضه دریاچه ارومیه و سد زاینده رود دو درصد و سد یامچی در استان اردبیل و سد درودزن در استان فارس ۴ درصد نسبت به سال قبل افزایش مخزن داشته است.

همچنین سد زاینده رود اکنون ۲۷ درصد آب داشته و نسبت به سال گذشته دو درصد افزایش را ثبت کرده است.

کد خبر 567631

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سد زاینده رود رهاسازی آب سد زاینده رود ذخیره آب سد زاینده رود آب سدهای کشور میزان آب سد زاینده رود ذخیره آب سدهای کشور وضعیت ذخیره آب سدهای کشور میزان آب سدهای تهران وضعیت ذخیره آب سدهای ایران شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق میلیارد متر مکعب درصد کاهش یافته سدهای کشور سال گذشته درصدی حجم میزان کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۳۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش ها در ۲۲ استان همچنان منفی است | این ۳ استان بیشترین رشد بارش را تجربه کردند | کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور

به گزارش همشهری آنلاین، بر اساس داده‌ها و اطلاعات بارش‌های سازمان هواشناسی کشور از ابتدای سال جاری آبی تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بیشترین کاهش بارش با منفی ۴۳ درصد مربوط به استان قزوین است.

پس از قزوین، استان‌های سمنان و تهران به ترتیب به رشد منفی ۴۱.۳ و ۳۹.۸ درصد در رده‌های دوم و سوم کمترین بارش‌ها در بازه اشاره شده قرار دارند. میزان کاهش بارش در تهران ۹۳.۵ میلیمتر بوده؛ این در حالی است که با وجود بارش‌های قابل توجه طی روزهای اخیر در کشور، اما همچنان بارش‌ها در ۲۲ استان منفی است. بارش‌ها در استان‌های ایلام، خراسان جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت افزایش یافته است.

بیشترین بارش‌ها برای استان سیستان و بلوچستان با رشد ۵۴.۲ درصدی، یزد ۴۱.۵ درصد و خراسان جنوبی با ۱۹.۷ درصد ثبت شده است.

در مجموع از ابتدای سال آبی جاری تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بارندگی در کشور ۸.۹ درصد و میزان بارندگی‌ها در کشور در بازه زمانی ذکر شده ۱۸.۶ میلیمتر کاهش یافته است.

کد خبر 849149 منبع: مهر برچسب‌ها خبر مهم سازمان هواشناسي باران

دیگر خبرها

  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟
  • خشکسالی در ۲۲ استان کشور؛ کاهش ۸.۹ درصدی بارش‌ها!
  • بارش ها در ۲۲ استان همچنان منفی است | این ۳ استان بیشترین رشد بارش را تجربه کردند | کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل
  • افزایش ۱۲ درصدی حجم ذخایر سد‌های استان اردبیل
  • ظرفیت سد دز تکمیل شد/ احتمال افزایش خروجی سد دز
  • افزایش ۲۵۳ درصدی تناژ ترانزیت ورودی به پایانه مرزی پرویزخان
  • کاهش ۲۴ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در شهرستان بهارستان
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین