Web Analytics Made Easy - Statcounter

سامانه بارشی اخیر در ۲ استان تهران و اصفهان زمینه رشد ذخیره سد‌های کشور را فراهم کرد، به طوری که ذخیره آب ۵ سد استان تهران ۹.۵ میلیون متر مکعب و در سد زاینده رود ۸ میلیون متر مکعب رشد کرد، اما مردم توجه کنند که کماکان باید در مصرف آب صرفه‌جویی کنند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بر اساس پیگیری‌ها از شرکت مدیریت منابع آب کشور، با توجه به فعالیت سامانه بارشی اخیر در حوضه آبریز تهران، طی دو روز گذشته بارندگی مناسبی در حوضه آبریز اتفاق افتاده که در ایستگاه‌های وزارت نیرو آمار بارش ۲۵ تا ۳۵ میلی‌متر را ثبت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بارش اتفاق افتاده در سد‌های کشور سبب رشد ورودی به مخازن سد‌ها پنجگانه شد و تا ساعت ۷:۳۰ دقیق صبح روز شنبه مورخ ۸ مردادماه سال ۱۴۰۱، میزان ۹.۵ میلیون متر مکعب آب متاثر از سامانه بارشی وارد مخازن سد‌های مذکور شده است.

لازم به تاکید است، روند ورودی جریان آب به سد‌های کشور همچنان تداوم داشته و پیش‌بینی می‌شود، ورودی آب به سد‌های امیرکبیر، لار، لتیان، ماملو و طالقان به بیش از ۱۰ میلیون متر مکعب ارتقا پیدا کند.


رشد ۸ میلیون متر مکعبی آب پشت سد زاینده رود


بر اساس این گزارش، بارش‌های در حوضه آبریز زاینده رود نیز به جریان موثر ورودی به سد زاینده رود کمک کرده و تا ساعت ۷:۳۰ صبح روز جاری رشد ۸ میلیون متر مکعبی ذخیره آب در این سد اتفاق افتاده است.

لازم به ذکر است با وجود بارش‌های اخیر، کماکان مشکل کمبود آب در کشور وجود دارد و مردم توجه کنند که کماکان باید در مصرف آب صرفه‌جویی کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سد زاینده رود ذخیره آب سدهای تهران ۸ میلیون متر مکعب سد زاینده رود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۳۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال افزایش خروجی سد دز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان در گفتگو با خبر ۲۳ شبکه خوزستان گفت: در روز‌های ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت شاهد فعالیت دو موج بارشی قوی در استان بودیم.

عباس صدریان فر افزود:از ۱۰ روز گذشته فعالیت این سامانه بارشی مورد رصد کارشناسان سازمان آب و برق خوزستان قرار گرفت.

وی اظهار کرد: با هدف کنترل سیلاب ظرفیت جدیدی در سد‌های استان ایجاد شد و نقطه بحرانی در سد دز بوده است که میزان ورودی به سد ۲ هزار متر مکعب بر ثانیه و خروجی به ۵۰۰ متر مکعب بر ثانیه تنطیم شد. 

مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان بیان کرد:با این اقدام ظرفیت ۶۵ میلیون متر مکعبی در سد دز برای کنترل سیلاب انجام شد.

صدریان فر گفت:همچنین در پایین دست رودخانه‌ دز، رودخانه های فصلی و مسیل ها  آب با دبی ۹۰۰ متر مکعب جاری شد که با مدیریت این سیلاب هم کنترل شد.

وی افزود: احتمال دارد میزان خروجی سد دز که ۵۰۰ تا ۶۰۰ متر مکعب است تا ساعاتی دیگر افزایش یابد و این اطلاع رسانی توسط فرمانداری‌های شهر‌های مسیر رودخانه انجام می‌شود.

صدریان فر با اشاره به اینکه هم اکنون مخازن سد‌های استان ۸۱ درصد افزایش یافته است، ادامه داد:این میزان در سد‌های زنجیره‌ای کارون ۹۱ و سد دز ۱۰۰ درصد است.

دیگر خبرها

  • سد کوثر گچساران پر شد
  • ۳۰ میلیون متر مکعب آب طی چند روز اخیر پشت سد کوثر ذخیره شد
  • سد کوثر گچساران سرریز کرد
  • ذخیره سازی پنج میلیون متر مکعبی رواناب در سدهای مخزنی خراسان جنوبی
  • ۶۰۰ متر مکعب آب در ثانیه از سد دز رهاسازی می‌شود
  • ورود بیش از ۵ میلیون مترمکعب روان آب به سد‌های خراسان جنوبی
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل
  • افزایش ۱۲ درصدی حجم ذخایر سد‌های استان اردبیل
  • احتمال افزایش خروجی سد دز
  • افزایش ۲۵۳ درصدی تناژ ترانزیت ورودی به پایانه مرزی پرویزخان