Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر بهره‌برداری و نگهداری از سد زاینده‌رود گفت: ورودی سیلابی سد زاینده‌رود در پی بارش‌های اخیر حدود ۱۰ میلیون مترمکعب بوده است، البته باید در نظر داشت که سد زاینده‌رود با توجه به موقعیت و شرایط خاص مکانی، آورد رسوب پایینی دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سیدمجتبی موسوی نایینی ظهر امروز در جمع خبرنگاران پیرامون میزان بارش‌های سامانه مونسونی در سرشاخه‌ حوضه کوهرنگ اظهار داشت: طبق داده‌های موجود در ایستگاه هواشناسی، میزان بارش سامانه اخیر در سرشاخه اصلی حوضه آبریز کوهرنگ حدود 6 و هشتم میلی‌متر و جمع کل بارش سال زراعی امسال تاکنون یک هزار و 258 میلی‌متر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره آخرین وضعیت ذخیره آبی سد زاینده‌رود تصریح کرد: ذخیره سد مخزنی زاینده‌رود با ظرفیت نرمال یک میلیارد و 239 میلیون متر مکعب امروز به 275 میلیون مترمکعب رسید.

مدیر بهره‌برداری و نگهداری از سد زاینده‌رود با بیان اینکه ذخیره آبی سد زاینده‌رود نسبت به سال گذشته 14 درصد کاهش داشته، ادامه داد: در مقایسه با بلندمدت (50 سال)، ذخیره آب این سد 70 درصد کاهش یافته است.

وی با اشاره به افزایش میزان ورودی آب سد زاینده‌رود نسبت به سال گذشته، گفت: ورودی سد زاینده‌رود از ابتدای سال آبی تاکنون 919 میلیون مترمکعب بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 28 درصد افزایش و در مقایسه با بلندمدت 28 درصد کاهش داشته است.

آخرین وضعیت ذخیره آبی 6 سد بزرگ استان اصفهان/ ذخیره سد زاینده‌رود 70 درصد کاهش یافتافزایش 6 میلیون مترمکعبی ذخیره سد زاینده‌رودذخیره سد زاینده‌رود به 334 میلیون مترمکعب رسید

موسوی نایینی در این زمینه افزود: ورودی سیلابی سد زاینده‌رود در پی بارش‌های اخیر حدود 10 میلیون مترمکعب بوده است، باید در نظر داشت که سد زاینده‌رود با توجه به موقعیت و شرایط خاص مکانی، آورد رسوب پایینی دارد.

وی با بیان اینکه سد زاینده‌رود از ابتدای سال آبی تاکنون 869 میلیون مترمکعب خروجی داشته، متذکر شد: میزان خروجی سد زاینده‌رود نسبت به مدت مشابه در سال گذشته 55 درصد افزایش و در مقایسه با بلندمدت 22 درصد کاهش داشته است.

انتهای پیام/170

منبع: تسنیم

کلیدواژه: میلیون مترمکعب سد زاینده رود زاینده رود سال گذشته درصد کاهش ذخیره سد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۴۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیلاب‌های خوزستان با مدیریت سدها مهار شد/ ذخیره سدها به 81 درصد رسید

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان از مهار سیلاب‌های سامانه بارشی توسط سدهای این استان خبر داد.

عباس صدریان‌فر امروز ۱۵ اردیبهشت ماه اظهار کرد: طی ۱۰ روز گذشته و براساس هشدارهای هواشناسی و بررسی مدل‌هایی که در اختیار داشتیم، تمهیدات لازم را برای مدیریت مناسب حوضه‌های آبریز و سدها اتخاذ کردیم.

وی افزود: با توجه به عدم قطعیت این نوع سامانه‌های بارشی و همچنین قرارگیری در روزهای پایانی آبگیری سدها، مدیریت بارش‌های رخ داده از پیچیدگی‌های فنی بالایی برخوردار بود که خوشبختانه با اقدامات به موقع کنترل شد.

صدریان فر با اعلام حوضه آبریز دز به عنوان بحران‌ ترین حوضه آبریز در این سامانه بارشی عنوان کرد: در حوضه آبریز دز با توجه به میزان انباشت پشت سد دز و میزان بارش‌های احتمالی در این بخش، طی روزهای گذشته و به منظور مدیریت مناسب حوضه آبریز حجم خالی سد جهت کنترل سیلاب افزایش داده شد.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان بیان کرد: در این سامانه بارشی دو موج قدرتمند در روزهای ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت رخ داد که در روز اول با کاهش خروجی سد دز از همپوشانی فعالیت مسیل‌های پایین دست و خروجی سد و ایجاد خسارت جلوگیری شد و در روز دوم یک سیلاب با پیک دو هزار مترمکعب در ثانیه به صورت کامل مهار شد.

وی گفت: در حال حاضر ۸۱ درصد از مخازن سدهای استان آبگیری شده و مجموع ذخیره سدهای استان به ۱۷ میلیارد و ۲۵۶ میلیون مترمکعب رسیده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • وضعیت سدهای کشور پس از بارش‌های اخیر | هنوز ۱۱ استان دچار کم بارشی هستند
  • کم بارشی کماکان گریبانگیر ۱۱ استان
  • بارش‌های اخیر پرشدگی سدهای کشور را چند درصد افزایش داد؟
  • ذخیره کنونی سدهای کرمانشاه ۸۷۳.۵ میلیون مترمکعب است
  • حجم ذخیره آب سد رئیس‌علی دلواری به ۵۳ درصد رسید
  • بیش از ۱.۷ میلیارد مترمکعب آورد سدهای استان کرمانشاه
  • ۶۵ درصد ظرفیت سدهای کرمانشاه پُر شد
  • سیلاب‌های خوزستان با مدیریت سدها مهار شد/ ذخیره سدها به 81 درصد رسید
  • ورود بیش از ۵ میلیون مترمکعب روان آب به سد‌های خراسان جنوبی
  • آورد آب سد دز خوزستان در حد سیلاب نیست